26261 26261 26261

ZOOM OLED Pro Rangefinder

Varenr: 26-13
Veil.3 499,-

MØT DET NYE FLAGGSKIPET

Den helt nye ZOOM OLED Pro har utseendet og følelsen av skinn og metall. Den utstråler klasse og kvalitet. Det førsteklasses designet støttes av en førsteklasses Dual OLED-skjerm med fantastisk klarhet og kontrast. Ingen stress for øynene dine og tydelig synlighet under alle forhold.

OLED PRO er lysere med raskere flagglås, tilbyr et bredere synsfelt og lengre rekkevidde enn det du forventer fra en enhet i mellomklassen. Faktisk hører OLED Pro hjemme i den superpremium-klassen med enheter til $ 600, men Zoom leverer førsteklasses kvalitet til en pris i mellomklassen. Utseendet, følelsen og funksjonene er førsteklasses. Den nye OLED Pro har alt, en lys Dual OLED-skjerm med rød tekst og grønn flagg tilbakemelding, samt en magnet som hjelper til med å feste enheten på vogna eller køllene dine.

KONSEPTET
Golf avstandsmålere er i dag en svært etablert segment, der forbrukerne har valget mellom enkle budsjettprodukter og høyt prisede premiummerker. ZOOM avstandsmålere tilbyr en ekte "flaggskip-dreper"-tilnærming ved å tilby alle nøkkel premiumfunksjoner i en overkommelig pakke.

Premium optikk
Den helt nye ZOOM OLED PRO tilbyr det aller beste med en super klar Dual OLED-skjerm.

Rask skanning
ZOOM OLED PRO leverer svært raske resultater, flaggstangsskanning og mål-vibrasjonsmodus med en nøyaktighet på +/- 0,5m.

Slope Switch
ZOOM OLED PRO leverer begge veier, den rette avstanden og skråstilte verdier.