28603 28603 28603 28603 28603 28603

CG Launcher XL2 Driver

Varenr: 11238-DR
Veil.5 649,-

Den helt nye Launcher XL 2 Driver er ikke bare stor, den er rett og slett et absolutt må-prøve for alle som ønsker hjelp til å nå lengre og finne flere fairways. Det er fordi den er fullpakket med en XL-blanding av våre nyeste teknologier for avstand og tilgivelse. Som vår AI-designete MainFrame XL variable slagflate og vår dual flex zoned Rebound Frame. Det er alt du trenger for å få det til å se enkelt ut fra utslagsstedet.

MAINFRAME XL SLAGFLATE

Ved hjelp av en flertrinns AI-beregning simulerer vi tusenvis av de vanligste treffene over hele kølleflaten, vektlegger treffstedene og evaluerer ytelseskarakteristikkene.

Basert på våre funn har vi deretter skapt et slagflate med variabel tykkelse med forstørret og omformet sweet spot for forbedret energioverføring over hele slagflaten, og gir kraftfulle ballhastigheter og avstand uansett hvor du treffer.

XL HOVEDDESIGN

Vi har omformet vårt XL hodedesign og vektfordeling for å levere enda mer tilgivelse og konsistens. Vekt ble også spart ved å bruke en ekstremt tynn topp som støttes av et sterkt, lett rammeverk under. Med disse besparelsene tillot MainFrames AI-styrte simuleringer oss å plassere mer disponibel masse lavt og dypt i køllehodet, optimalisere driverens CG for en lang, høy utskytningsbane.

REBOUND FRAME

Her er det som skiller Launcher XL 2 fra andre drivere - den unike evnen til å flekse to ganger. Som en fjær i en fjær legger Rebound Frame-teknologien til en andre ring av fleksibilitet rett bak slagflaten, støttet av ekstra stivhet i bakkant av køllehodet. Ved kontakt aktiveres disse dual flex-sonene samtidig, øker mengden energi overført til ballen for mer ballhastighet og forsterket avstand.

ACTION MASS CB

Action Mass CB plasserer en motvekt på 8 gram i enden av skaftet nær toppen av grepet. Følelsen av ekstra vekt i hendene hjelper køllen til å virke lettere, fremmer en mer stabil, kontrollert baksving. Det hjelper også med å fremme en mer innvendig svingbane, en kvadratisk kølleflate gjennom treffet og, til slutt, rettere skudd.